HIDRATARE

Orice tip de piele se poate usca si deveni aspra. Stratul cornos, exterior al epidermei, formează o barieră de netrecut, astfel din exterior nu pătrunde nici o picatură de apă către celulele vii ale pielii, însă din interior apa poate ieși către exterior în mod continuu. În acest fel, în condiții normale celulele cornoase sunt îmbibate cu apa care provine din perspirația imperceptibila și din transpirația care se prelinge pe suprafața pielii. În acest fel se realizează un echilibru de hidratare la nivelul celulelor cornoase, astfel pielea capătă un aspect neted și are elasticitate și supleței. 

Acest echilibru este însă destul de fragil. Un exces de apă pe o durată mai mare de timp poate duce la umflarea și apoi spargerea celulelor cornoase, iar o privare îndelungată de apă duce la uscarea celulelor și ruperea lor.

Aceste celule cornoase au nevoie de apă, dar nu o pot reține. Cea mai expusă uscăciunii este pielea normală, pierderea apei din stratul cornos duce la senzația de piele întinsă, iar mai apoi de arsură. Grăsimile din piele, produse în mod natural, de glandele sebacee, sau provenite din cremele cu rol de prevenție, au o importanță deosebită – creează un strat impermeabil care împiedică pierderea apei. Cauzele principale care duc la uscarea pielii, au legătură în principal cu mediul extern și cu acțiunile noastre, ale căror efecte se răsfrâng asupra pielii.  Astfel, degresarea pielii, apare atunci când secreția glandelor sebacee este insuficientă, sau când se folosesc substanțe care dizolvă aceste grăsimi, săpunuri și alte produse cosmetice agresive. Ca urmare, apa se va pierde în exterior. Acest lucru poate fi agravat de uscăciunea aerului, cu cât este mai uscat cu atât se va pierde mai multă apă din stratul cornos al pielii.

 O viață întreagă în care pielea a fost expusă la soare, determină subțierea pielii și reducerea capacității acesteia de a reține apa. De asemenea, pielea îmbătrânită produce mai puțin sebum pentru a menține pielea lubrifiată. Unele afecțiuni medicale, cum ar fi hipotiroidismul, diabetul și boli ale rinichilor, cresc și ele probabilitatea de apariție a pielii uscate. Pentru a evita uscarea pielii, aveți la îndemână mai multe posibilități. Astfel prima modalitate de apărare împotriva pielii uscate, este folosirea unei creme hidratante care înmoaie și netezeste pielea, care contine apă și lipide (grasimi) și bineînțeles tratamentele dermato-cosmetice.

În centrul nostru vă oferim tratamente de hidratare a pielii, folosind tehnologii și echipamente recunoscute, precum și produse cosmetice profesionale.


Tratamente cosmetice:

 Igiena fetei  150 ron
 Aegis bipolar  250 ron
 Oxigeneo NeoRevive  250 ron
 Oxigeneo NeoRevive + Noon Hidrate Lift + Impact  350 ron
 Geneo Revive  350 ron
 Geneo Detox  350 ron
 DermaClear  350 ron
 Microneedeling Reboost + Noon Hidrate Lift +Impact  350 ron
 Microneedeling Reboost + Sonostar cromoterapie + Acid Hialuronic  350 ron
 Micronedeeling Reboost+ Impact + Mimi Luizon  500/600 ron/800 ron/1000 ron
 Micronedeeling Reboost + dr. Kleanthous 24/7 + Sonostar cromoterapie  400 ron
 Sonobeauty  KIT
 1500 EURO
 Masti hidratante  250 ron