Slăbire localizată

         Uneori, un stil de viață nesănătos, cu o alimentație dezechilibrată și mișcare puțină, asociat cu diferite probleme medicale pot duce la apariția în exces a țesutului adipos, în special în anumite zone ale corpului. Pe lângă aspectul inestetic, prezența acestui țesus adipos (numit și grăsime) poate duce la deteriorarea stării de sănătate și apariția unor complicații sau boli asociate cu obezitatea. Schimbarea stilului de viață nu garantează că grasimea acumulată va dispărea complet. Întotdeuna mai rămân zone în care grăsimea se încăpățânează să rămână.

         Soluțiile la care apelează cele mai multe persoane sunt reprezentate de tratamentele profesionale de slăbire localizată, în general proceduri neinvazive, care au rolul de a distruge celulele adipoase. În centrele și saloanele de estetică abordarea acestei probleme, de remodelare corporală și slăbire localizată, se face cu ajutorul unor echipamente moderne ce permit tratamente rapide, confortabile și cu efort minim.

         Terapiile oferite de centrul de estetică La Femme Jolie, folosesc ultrasunetele și radiofrecvența pentru a acționa asupra celulelor adipoase sau înghețarea și apoi distrugerea acestora. Scopul final al tuturor terapiilor sau combinații ale acestora rămâne aceelași: distrugerea celulei de grăsime și remodelarea zonelor tratate. Mai jos, vă oferim detalii despre aparatura modernă pe care o folosim și despre modul în care funcționează aceste tratamente.


În centrul nostru vă oferim următoarele tratamente:Mai multe informații despre aparatele și tehnologia folosită, puteți obține apăsând pe butoanele de mai jos.

ALMA PRIMEX

BTL EXILIS ELITE

BTL CELLUTONE / X-WAVE

CRIOLIPOLIZĂ AEGIS