TRATAMENTE FACIALE

Tratamentele de estetică facială sunt proceduri de înfrumusețare a pielii, de curățare și întinerire a tenului realizate cu aparate estetice non-invazive și produse dermatocosmetice de îngrijire a pielii. Poți face aceste tratamente atunci când dorești să păstrezi un aspect sănătos al pielii un timp îndelungat sau atunci când te confrunți cu  acneea, pete pigmentare, aspect îmbătrânit și lăsat al pielii, cicatrici post-acneice, bărbie dublă.

Pentru bărbați există o gama largă de tratamente, pe care vi le putem oferii:

Tratamentul EXILIS ELITE pentru rejuvenarea facială și a gâtului

Tratamentul facial BTL EXILIS ELITE™ care utilizează puterea combinată a undelor de radio-frecvență (RF) și a ultrasunetelor, oferă o soluție nechirurgicală pentru lifting facial, care nu necesită anestezie și care oferă rezultate remarcabile încă de la prima sesiune. 

Tratamentul facial BTL EXILIS ELITE™ poate fi aplicat în jurul ochilor și al gurii, pe obraji, în zona bărbiei, pe linia maxilarului, la nivelul gâtului și al decolteului. Aparatul este prevăzut cu un aplicator special pentru față, designul său făcându-l eficient în toate zonele care necesită reîntinerire.

După tratamentul BTL EXILIS ELITE™ se va putea observa o atenuare a liniilor de expresie, conturul feței fiind restabilit, o redefinire a liniei maxilarului, o îmbunătățire a texturii pielii, liniile fine dispărând. Fața își recâștigă aspectul proaspăt și tânăr.

Cel mai important avantaj al acestei tehnologii inovatoare îl reprezintă capacitatea sa de a utiliza unde de radio-frecvență centralizate, la adâncimi diferite, cu combinație ideală de căldură și răcire, asigurând rezultate optime. Cu toate că rezultatele pot fi observate, de obicei, după prima ședință de tratament, cele optime se înregistrează după 6-10 sesiuni, programate în interval de 1 – 2 luni.

Pentru îmbunătățirea rezultatelor, terapeutul vă va recomanda creșterea volumului de apă consumat în ziua administrării tratamentului, dar și după.

Procedura nu implică anestezie, nu are efecte secundare, nu necesită timp de recuperar, tratamentul BTL EXILIS ELITE™ fiind confortabil și fără durere.

Pentru a afla mai multe informații despre tehnologia inovatoare utilizată în cazul liftingului non-invaziv și a reîntineririi faciale, vă rugăm să accesați secțiunea Tehnologie

Tratamentul contra acneei

Aspectul acneei poate fi îmbunătățit, existănd multe scheme de tratament, incepand cu igiena profesionala a fetei si combinatii multiple de tehnologii profesionale, urmate de o rutina corecta a fetei acasa. Chiar si schimbarea stilului de viață, consumul mai mic de carbohidrați simpli precum zaharul poate ajuta. Soluțiile de curățare cu acid salicilic si azelaic, gelurile și loțiunile cu peroxid de benzoil topice sunt folosite în mod frecvent la tratarea acneei, deasemenea si retinoidele. Peelingurile chimice asociate cu tratamentele laser acnee îmbunătățesc și întăresc textura pielii, acționând asupra glandelor sebacee active împiedicând apariția în viitor a altor erupții.

 Tratamentele au o seama de beneficii:

- curăță porii și reduc producția de sebuum a glandelor sebacee

- previn apariția petelor și a leziunilor ulterioare, înăturându-le pe cele prezente deja

- reduc inflamațiile, detoxifică și îmbunătățesc aspectul și calitatea pielii, pielea devenind sănătoasă și curată.


ABORDAREA noastră presupune plan de tratament personalizat prin combinații de tehnologii și produse.  


Dermatocosmetică / facial

COS MEDICO 150 ron
OXYGENEO NEOBRIGHT 250 ron
OXYGENEO NEOBRIGHT/ACNO COMPLEX/IMPACT 350 ron
GENEO BALANCE 350 ron
PEELING CHIMIC NOON /ACNOO COMPLEX/IMPACT 350 ron
DR KLEANTHOUS BALANCE/SONOMATRIX 300 ron
MICRONEEDELING BEAUTY ALMA REBOOST/ACNO COMPLEX 350 ron
MEZOTERAPIE VIRTUALĂ  200 ron

 

TRATAMENTE ASISTATE LASER / facial

BTL HIL ESTH 300 ron/ 10 LEZIUNI
BTL HIL ESTH/ ACNO COMPLEX/IMPACT- 400 ron
HARMONY CLEAR SKIN 500 ron
HARMONY CLEAR SKIN/ CROMOTERAPIE SONO MATRIX 550 ron
HARMONY Dye VL 400 ron

 

De menționat că, tratamentele pentru acnee se pot face și corporal, de exemplu: abdomen, spate, brate, ceafă...

Odată cu înaintarea în vârstă, tenul nostru își modifică aspectul și textura, datorită factorilor naturali, pe de o parte și a factorilor externi, artificiali, pe de altă parte. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, scăderea producției de colagen și a nivelului de elastină determină subțierea pielii, care își pierde elasticitatea.

Viziunea noastră anti-aging cuprinde atât tratamente dermato-cosmetice cât și tratamente noi, inovatoare, în care aliatul nostru principal este tehnologia și presupune plan de tratament personalizat.


Dermatocosmetică

BTL Exilis Elite 450 ron/ sedință / full face
250 ron/ ședință / zonă
Se recomandă 4/6 sedințe spațiate la 7 zile
Harmony XL PRO 350 ron/ ședință Se recomandă 4/6 ședințe spațiate la 14 zile
 Microace/Impact Alma Beauty Reboost / Sono Matrix cromoterapie /  Mimi Luizon  800 ron  Se recomandă o ședință la 4 saptămani
 SonoBeauty / celule stem/ kit  1500 euro Se recomandă 6 sedințe pe parcursul a 2 săptămani

 

Tratamente laser HARMONY XL PRO

 

1. Facial

 ClearLift laser /2 tips  700 ron  Se recomandă 4 ședințe spațiate la 3/4 săptamani
 ClearLift laser /3 tips  1000 ron  Se recomandă 4 ședințe spațiate la 3/4 săptamani
 ClearLift 3 tips + ClearSkin Pro  1500 ron  Se recomandă 4 ședințe spațiate la 4 săptamani
 ClearLift 2 tips + ClearSkin + Dye-Vl Pro  1500 ron  Se recomandă 4 ședințe spațiate la 4 săptămâni
 ClearSkin Pro  700 ron  Se recomandă 4 ședințe spațiate la 3/4 săptămâni

 

2. Facial + Corporal

ClearLift dosul mâinii 500 ron
 ClearLift antebraț  1100 ron
 ClearLift brațe  2500 ron
 ClearLift față + gât + decolteu  2000 ron
 ClearLift decolteu  1000 ron
 ClearLift gât  600 ron
 ClearLift ochii/gura  500 ronCicatricile reprezintă o fibroză excesivă dezvoltată în cursul procesului de vindecare după o injurie a pielii. Ele sunt inițial roșii sau roz și ușor elevate, palpabile sau mai rar deprimate, atrofice sau contractile. Cicatricile de pe piele apar în urma deteriorării colagenului și a epidermei, datorită vindecării defectuase a leziunilor inflamatorii (pustule, noduli, chisturi) apărute în urma unor boli precum varicela, pojarul și acneea. Cicatricile sunt cele mai întalnite complicații ale acneei, acestea fiind mai frecvente la pacienții care ”storc” leziunile de acnee și la cei cu forme severe. Frecvent, cicatricile post-acnee au un aspect roșiatic, care le face mai vizibile.

Tratamentul leziunilor post-acneice nu este unul standard, este unul personalizat, complex ce necesită proceduri multiple și perioade de recuperare între ședințele de tratament. Se folosesc terapii combinate, efectuate la intervale variabile, ce vor avea ca rezultate ameliorarea progresivă a aspectului cicatricilor și vindecarea acestora în proporție de 80-90%.

ABORDAREA noastră presupune plan de tratament personalizat prin combinații de tehnologii și produse. 


 Peelingurile Noon 350 ron
 Microacele  Alma Beauty Reboost 350 ron
 Laser Harmony  XL PRO /ClearSkin  PRO 500 ron
 Laser Harmony XL PRO / DYE- VL 400 ron
 ClearSkin + DYE-VL 700 ron

Pistruii, lentigiile (petele bătrâneții) denumite și leziuni pigmentare sunt modificări pigmentare ale pielii ce apar prin expunerea îndelungată la soare sau radiațiile ultraviolete artificiale. Acestea apar la nivelul fetei, dosului mâinilor, decolteului sau toracelui posterior.

O alta cauză a apariției leziunilor pigmentare, mai poate fi și dezechilibrul hormonal, precum malasma. Aceasta este o afecțiune pigmentară care se manifestă la nivelul feței prin pete maronii sau pete mai închise la culoare, ce apare mai des la pesoanele cu o piele mai închisă la culoare, dar poate apărea și la persoanele cu pielea mai albă.

Abordarea noastră presupune un plan de tratament personalizat prin combinații de tehnologii și produse, care însoțit de rutina zilnică de acasă, duce la rezultate cu adevărat surprinzătoare.

Dermatocosmetică

Igiena feței COS MEDICO 200 ron
Dermaclear 350 ron
Oxigeneo Neobright 250 ron
Oxigeneo Neobright + vit C 350 ron
Geneo Illuminate 350 ron
Microace Alma Reboost/Impact /white complex 350 ron
Microace Alma Reboost/Impact /Mimi Luizon 600 ron
Microace Alma Reboost/Impact /Sono Matrix/Dr Kleanthous 550 ron
Mezoterapie virtuală 200/300/500 ron
Peeling chimic NOON 350 ron
Dr. Kleanthous 400 ron

Tratamente asistate laser Harmony XL Pro

Prin tratamentele realizate cu ajutorul laserului ClearLift, încorporat in platforma Harmony XL Pro se execută o procedură non-invazivă și nedureroasă prin care energia transmisă inhibă producerea excesivă de melanină (pigmentul care dă culoare pielii), reducând astfel în mod vizibil petele si oferind tenului un aspect mai luminos.

Dye – VL 350 /500 ron
ClearLift /frunte 300 ron
ClearLift /obraji 300 ron
ClearLift/ bărbie 150 ron
ClearLift / față total 500 ron
ClearLift gât 600 ron
ClearLift /decolteu 1000 ron
ClearLift mâini 500 ron
ClearLift umeri 1000 ron

Cuperoza, este o afecțiune a vaselor mici de sânge de la nivelul pielii, ce se manifestă prin dilatarea lor, devenind vizibile ca o rețea de firișoare roșii. Este confundată foarte des cu rozaceea, dar apariția ei nu este cauzată de vreun proces inflamator, ci de circulația defectuoasă a sângelui la nivelul capilarelor. Cuperoza este, de fapt, dilatarea permanentă a vaselor capilare, care sunt foarte fragile. Capilarele de la nivelul feței se dilată pentru a permite sângelui să treacă prin ele și, în mod normal, ar trebui să se contracte de la sine. Atunci când nu se întamplă asta și vasele ramân dilatate apare fenomenul de cuperoză si pielea se înrosește la exterior. Este considerată mai mult ca fiind un defect cosmetic decât o afecțiune în sine. Cuperoza este printre cele mai întalnite afecțiuni dermatologice și este uneori confundată cu iritația pielii, cu o simplă roșeață sau cu acneea.

Tratamentul cuperozei se face diferențiat în funcție de stadiul în care se află afecțiunea, schema de tratament fiind adaptată la fiecare persoană în parte. Astfel, putem avea terapii combinate care pot include tratamente cosmetice (fiind o afecțiune ce intră mai mult în sfera cosmetică) cu o rutină bine stabilită de îngrijire a pielii, de hidratare a ei, folosirea suplimentelor alimentare ce conțin vitaminele C și K. 

Terapiile folosite la tratarea cuperozei pot fi diverse, cu rezultate mai mult sau mai puțin vizibile. Astfel, clienții au la dispoziție crioterapia – terapie ce folosește expunerea zonelor afectate la temperaturi scăzute, terapia cu CO2, terapia cu ozon, mezoterapia, terapia cu lumină intens pulsată (IPL), masajul și nu în ultimul rând terapia cu LASER. Aceasta se folosește cu succes, mai ales în formele avansate de cuperoză, energia eliberată da fasciculul laser ameliorează aspectul roșiatic al pielii și reduce leziunile apărute la nivelul ei. Rezultatele oferite de această terapie sunt foarte bune, se obțin într-un timp foarte scurt și nu necesită timp de recuperare.

Abordarea noastră presupune un plan de tratament personalizat prin combinații de tehnologii și produse, care însoțit de rutina zilnică de acasă, duce la rezultate cu adevărat surprinzătoare.


Dermatocosmetică - care îmbunătățeste calitatea pielii afectată de cuperoză, dar nu duce la tratarea ei

IGIENA FETEI COS MEDICO 150 ron
 DERMACLEAR 300 ron
 OXYGENEO NEOREVIVE 250 ron
 GENEO HIDRATE 350 ron
 GENEO REVIVE 350 ron
 MEZOTERAPIE VIRTUALA 250/500 ron
 DR KLEANTHOUS 300 ron

 

Tratamente asistate laser  - care duc la tratarea cuperozei  și stoparea evoluției sau agravarea ei.

PLATFORMA laser HARMONY XL PRO

 Dye - VL - full face  500 ron
 Dye – VL – zonă  350 ron