EPILARE DEFINITIVĂ LASER

Nu trebuie să fii model sau sportiv de performanță pentru a fi interesat de metode eficiente pentru îndepărtarea părului corporal. Din ce în ce mai mulți bărbați pun accentul pe îngrijirea corporală și, implicit, pe epilare. Înainte de toate, e bine de știut că epilarea cu laser nu este dureroasă, fiind o soluție care ajută la reducerea semnificativă a firelor de păr, indiferent de zonă.

Înainte de începerea unui tratament, vă rugăm să țineți cont de câteva recomandări:

 • Nu trebuie să te expui la soare sau la solar cu trei zile înainte de intervenție
 • Nu rade sau smulge părul cu cel puțin trei săptămâni înainte de epilare
 • Nu lua medicamente în ziua în care ai programare la salon
 • Dacă ai pielea deschisă la culoare trebuie să razi zona cu cinci zile înainte de epilarea definitivă (în momentul intervenției firul trebuie să aibă o lungime de 1-3 mm)
 • De asemenea, dacă ai tatuaje sau alunițe de mari dimensiuni, zonele respective nu pot fi tratate.
 • Dacă suferi de o boala cronică sau dacă iei medicamente care dau fotosensibilitate este bine să eviți formele permanente de epilare.

Înlătură părul nedorit rapid și eficient!


Momentan, epilarea definitivă cu laser, este cea mai progresivă modalitate de îndepărtare a părului. Soprano Ice este unul dintre cele mai eficiente sisteme de epilare definitivă pentru bărbați. Rapid și puternic, Soprano ICE combină beneficiile înaltei absorbții permisă de lungimea de undă Alexandrite 755 nm, cu acoperirea și confortul oferite de laserul cu diode. Sistemul cu cristal Alexandrite al laserului asigură rezultate excelente, pentru toate zonele corporale, dar și faciale. 

Epilarea definitivă este o procedură controlată și sigură, și se face cu echipamente moderne de către un personal profesional. Procesul este rapid și nedureros. Cu ajutorul laserului foliculii de păr sunt înlăturați prin supraîncălzire, iar această procedură te scapă și de firele de păr vizibile, cât și de cele aflate sub piele. Spre deosebire de femei, bărbații au nevoie de mai multe ședințe de epilare definitivă. O ședință durează între 10 minute și două ore în funție de zonă, iar un tratament complet se poate întinde pe 8-12 ședințe, primele patru în prima lună iar următoarea ședință la 4-6 săptămâni distanță. Rezultatele vor fi vizibile chiar după prima ședință.


Epilarea laser prezintă o serie de avantaje:

 • foliculii de păr sunt distrusi în proportie de 70%, după primele ședințe,
 • din foliculii distruși nu va mai crește nici un fir de păr
 • poate fi tratată orice parte a corpului, oricat de delicata și sensibilă ar fi (fața, axilă, gât, barbă, brațe, ceafă, umeri, spate, lombar, abdomen
 • epilarea definitivă elimină foliculita, ceea ce împiedică și creșterea firelor de păr pe sub piele
 • timpul de tratament este foarte scurt
 • scapi de iritații și mâncărimi care apar după ce te razi sau te epilezi în zone sensibile
 • dacă faci sport de performanță precum înot, bodybuilding, ciclism sau fotbal, o epilare definitivă îți va pune musculatura în evidență

După un tratament de epilare definitivă îți recomandăm să eviți expunerea la radiațiile UV, (soare și/sau solar), dușurile fierbinți, sauna, și sportul în general după primele 2-3 zile după procedură.

Costul unei ședințe de epilare definitivă laser variază în funcție de zona tratată și mărimea ei. Pentru detalii și programări sunați la 0773-718453.

Rezultate